Krupa sutra protiv Gorice

Prijateljski meč

Krupa sutra protiv Gorice

S. Mlaćo

Nogometaši Krupe reprezentativnu pauzu će iskoristiti za odigravanje prijateljske utakmice i dodatno uigravane ekipe za nastavak prvenstva. 

Rival timu iz Krupe na Vrbasu će biti HNK Gorica, član Prve lige Hrvatske, tačnije hit dosadašnjeg dijela sezona. Naime, Gorica se nalazi na četvrtom mjestu, a sa klupe je predvodi nekadašnji bh. reprezentativac Sergej Jakirović. Susret se igra sutra u 14 sati.

Krupa se nakon 17. odigranih kola naalazi na posljednjem mjestu Premijer lige sa samo 12 osvojenih bodova. U narednom kolu koje se igra 24.11. ugostiće sarajevski Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi