Krupa angažovala još trojicu igrača

Cilj opstanak

Krupa angažovala još trojicu igrača

Admin Čaušević

S namjerom da izbori opstanak u Premijer ligi Krupa je počela dovoditi igrače s kojim vjeruje da će ostvariti svoj cilj. 

Nakon Sanina Muminović klub iz predgrađja Banja Luke je ozvaničnio još tri transfera. Novi članovi Krupe su postali Slobodan Đekić, Vladimir Arsić i Aleksandar Erak.

Đekić je rodom iz Doboja i nastupa na poziciji desnog beka. Ponikao je u Mineralu iz Banje Vrućice, a zatim nastupao za Proleter, Tekstilac te talijanski Monterosi FC u Seriji D.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Arsić je Banjalučanin. Igra na poziciji stopera, a osim Borca u kojem je započeo karijeru nosio još dres GOŠK-a iz Gabele.

Erak igra na poziciji lijevog krilnog napadača, nastupao je za brojne klubove iz Srbije, od kojih se ističu Sloga Temerin, TSC Bačka Topola i Hajduk Kula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti