Krupi stiže još jedno pojačanje

Marušić iz Slavije

Krupi stiže još jedno pojačanje

Edmir Škorić

Novi bh. premijerligaš, Krupa iz Krupe na Vrbasu, angažovat će uskoro još jedno pojačanje.

U tim Krupe treba da dođe i ofanzivni vezni Zoran Marušić, sada već bivši igrač Slavije iz Lukavice, što je potvrdio i trener Krupe Slobodan Starčević.

Na Zlatibor je otputovalo 29 nogometaša Krupe, koji će 12 dana brusiti formu za debitanski nastup u Premijer ligi.

Podsjetimo da je Krupa ranije dovela Enisa Sadikovića iz Željezničara, Denisa Čomora iz Sarajeva, Rade Aleksića i Irfan Jašarević iz Travnika, potom Zoran Milutinović, a vratio se sa pozajmice iz Borca mladi Redžić...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra će Krupa odigrati prijateljski meč protiv Mladosti iz Lučana, a 2. jula je zakazan duel sa Spartaka iz Subotice, 5. jula protiv Javora, a 9. jula protiv Mladosti iz Podgorice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi