Kuban u dva navrata spašavao bod protiv Spartaka

Kuban - Spartak Moskva 2:2

Kuban u dva navrata spašavao bod protiv Spartaka

A. Haznadarević

U susretu osmog kola ruske Premijer lige, momčadi Kubana i moskovskog Spartaka su podijelile bodove, odigravši neriješeno 2:2.

Spartak je bolje otvorio meč, te je već u 14. minutu imao vodstvo od 1:0. Međutim trinaest minuta je bilo potrebno domaćem sastavu da izjednači, a pogodio je Artyom Fidler. S tim rezultatom se otišlo na odmor.

 

U drugom poluvremenu ponovo ista slika, Moskovljani preko Emenikea dolaze u vodstvo u 53. minutu, da bi deset minuta kasnije Ozbiliz postigao drugi pogodak za Kuban Krasnodar, te postavio rezultat koji je ostao do kraja meča.

 

Ruska Premijer liga 8. kolo

Kuban Krasnodar - Spartak Moskva 2:2 (27. Fidler, 63. Ozbiliz / 14. McGready, 53. Emenike)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.