Kucka postaje dio Garcijine Vučice u januaru?

Da li će napustiti Marassi?

Kucka postaje dio Garcijine Vučice u januaru?

Rudi Garcija je preporodio Romu. Vučica nakon 12 odigranih kola u Seriji A ne zna za poraz i nalazi se na čelu tabele. 

Francuz je unio pozitivnu energiju u ekipu i od velikih gubitnika iz prošle sezone napravio pobjednički tim. Tim koji će se do kraja sezone kako stvari stoje boriti za titulu prvaka Italije. Garcija međutim smatra kako je ekipi potrebno još neko pojačanje, a Slovak Juraj Kucka prvi je na listi želja. 

Kucka je zadovoljan statusom na Marassiju, ali Roma je veliki izazov

Kucka je karijeru počeo u Podbrezovi, a 2011. godine iz Sparte je stigao na Luigi Ferraris, a do sada je skupio sedam golova u 85 nastupa za Genovljane. Ovaj veznjak odigrao je 32 utakmice za reprezentaciju Slovačke, a talijanski mediji vjeruju da bi Slovak mogao doći na Olimpico za osam miliona eura. 

Bit će zanimljivo vidjeti da li će ga Genoa pustiti, a i Kucka je izuzetno zadovoljan svojim statusom na Marassiju od dolaska Gian Piera Gasperinija. Prelazak u Romu sigurno bi bio izazov za Slovaka. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.