Kučuković ide kod Baždarevića
Bosanac sa njemačkim pasošom seli u Francusku

Bosanac dovodi Bosanca

Kučuković ide kod Baždarevića

Mustafa Kučuković, nesuđeni fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine karijeru bi mogao nastaviti u Francuskoj i to u Grenobleu, ekipi koju sa klupe predvodi naš proslavljeni trener Mehmed Baždarević.

Prema pisanju francuskih i njemačkih medija, posao oko Kučukovićevog prelaska pod Mešinu trenersku palicu gotovo je završena stvar, a Grenoble bi Minhenu 1860 za njegove papire trebao platiti oko 250. 000 eura.

Kučuković je u profesionalnoj karijeri nosio dresove Hamburgera (2004-07), a u sezoni 2006/07 bio je posuđen Greuther Furthu za koji je odigrao 21 utakmicu i postigao dva gola. Za Minhen je odigrao 28 utakmica i postigao četiri gola.

Kučuković je nesuđeni bh. reprezentativac, ali je sada izgubljen za naš tim, jer je već igrao za reprezentaciju Njemačke. Za U-19 tim popularnih „pancera“ odigrao je devet utakmica (četiri gola), za U-20 pet susreta (tri gola), a za U-21 reprezentaciju Njemačke upisao je jedan nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.