Kučuković ne dolazi u Sarajevo

Ništa od transfera

Kučuković ne dolazi u Sarajevo

Adnan Beganović

Mustafa Kučuković neće pojačati Sarajevo, odnosno stručni tim bordo momčadi zaključio je da ovaj igrač ne bi bio adekvatno pojačanje za bordo momčad.

Iako se u posljedenj vrijeme mnogo pisalo o eventualnom dolasku Kučukovića u Sarajevo, od danas je ta priča završena. Stručni štab bordo momčadi smatra da Kučuković ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, pogotovo što na njegovoj poziciji Sarajevo ima dosta mladih igrača koji će tokom sezone dobiti svoju priliku.

"Naš klub bio je zainteresovan za Kučukovića, koji je samoinicijativno ponudio svoje usluge Fudbalskom klubu Sarajevo, ali od tog transfera neće biti ništa. Nakon što se naš stručni tim upoznao s njegovim igračkim mogućnostima, zaključeno je da on ne bi predstavljao adekvatno pojačanje, te da na toj poziciji imamo mlađih sopstvenih igrača koji će dobiti svoju šansu", rekao je član UO bordo momčadi Vlastimir Mijović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.