Kučuković: Postoje kontakti sa Sarajevom

Na Koševu se još traže pojačanja

Kučuković: Postoje kontakti sa Sarajevom

Kada se u javnosti pojavila informacija kako je Mustafa Kučuković moguće novo pojačanje Sarajeva, među navijačima ovog tima digla se velika euforija.

Nema sumnje kako bi ovaj robusni napadač bio veliko pojačanje bordo tima u ovom prelaznom roku. Međutim, Kučuković kaže kako još uvijek ne zna mnogo vezano za dolazak u Sarajevo.

"Ja u ovom trenutku zaista o tome ne znam ništa. Istina da je bilo nekih pregovora, ali samo sa mojim menadžerom. Šta su se tu dogovorili u ovom trenutku ne znam, pa ćemo vidjeti šta će biti od svega", rekao Kučuković za SportSport.ba i dodao:

"Imam još nekih ponuda i još uvijek nisam donio konačnu odluku, jer ne želim na brzinu donositi takve odluke. Moram priznati da sam veliki navijač Sarajeva i bordo boja mi je prirasla srcu. Možda ne bi bilo loše doći na Koševo, ali stvarno u ovom trnutku ne znam da li će se to i obistiniti. Sutra ćemo vjerovatno znati više i tada planiram objaviti gdje ću nastaviti karijeru".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti