Kudra: Imamo snagu, volju i karakter da pobijedimo Mladost

Turbina debituje u Doboj Kaknju

Kudra: Imamo snagu, volju i karakter da pobijedimo Mladost

Novajlija u Prvoj ligi Federacije BiH Turbina iz Jablanice debitantsku sezonu u ovom rangu otvorit će utakmicom protiv Mladosti u Doboj Kaknju. 

Iako debitanti, Jablaničani u novu sezonu ulaze sa ambicijama da budu u vrhu tabele, a igrač koji se smatra najvrijednijim pojačanjem pristiglim tokom ljeta je Nedim Kudra. Kudra je došao iz redova velikog rivala Igmana iz Konjica.

„Turbina je u prošloj sezoni u Drugoj ligi imala izuzetno dobar tim, a tokom ljeta se pojačala sa devet kvalitetnih igrača tako da novu sezonu dočekujemo sa dosta optimizma. U svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu, pa tako i sutra u Doboj Kaknju. Imamo snagu, volju, pa i iskustvo da ostvarimo dobar rezultat,“ kazao je Kudra te najavio pohod na sam vrh na kraju sezone:

„Smatram da ova ekipa već u prvoj sezoni u ovom rangu može završiti u samom vrhu. Osim što imamo dobar tim, moram pohvaliti i stručni štab i Upravu kluba koji rade odličan posao.“

Zbog lakše povrede upitan za sutrašnji meč bio je kapiten Šćuk koji će vjerovatno nastupiti u Doboj Kaknju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti