Kuduzović i Šmigalović napustili Zvijezdu

Nakon Crnogorca, Pandže i Moranjkića

Kuduzović i Šmigalović napustili Zvijezdu

D. Kurbegović

Nogometaši Zvijezde iz Gradačca polusezonu su završili na devetom mjestu sa 24 boda što je 10 više od ekipe Travnika, koja se nalazi na mjestu koje naredne sezone vodi u niži rang.

Nakon što su u toku polusezone klub napustila trojica standardnih igrača: Jasmin Moranjkić, Gradimir Crnogorac i Dalibor Pandža, njihovim putem su krenuli i Elmir Kuduzović, te Almir Šmigalović.

Elmir Kuduzović je polusezonu zaključio sa 14 nastupa za Zvijezdu u kojima je postigao i tri gola što mu je na kraju donijelo priznanje za najboljeg strijelca ekipe u prvom dijelu prvenstva. Kuduzović je bio miljenik navijača i jedan od najboljih igrača kluba, a ugovor je prema našim informacijama raskinuo sporazumno.

Almir Šmigalović 23-godišni veznjak i bivši igrač Slobode, Budućnosti, Sarajeva , te češke Viktorije za ekipu Zvijezde je odigrao ukupno 18 utakmica uz dva postignuta gola. Šmigalović je uglavnom ulazio s klupe za rezervne igrače i u nekoliko utakmica donijeo vrijedne bodove Zvijezdi, a kako sada stvari stoje i on će potražiti novu sredinu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.