Kuduzović, Maksumić i Diatta upitni za Leotar

Zvijezda traži prve gostujuće bodove

Kuduzović, Maksumić i Diatta upitni za Leotar

Nermin Huseinbašić uzeo je vruć krompir u svoje ruke, ali je mladi trener na svom debiju pokazao da je pred njim svjetla karijera.

Uprkos velikom broju problema koji su u posljednje vrijeme zadesili klub, Zvijezda je prošlog vikenda smogla snage i trijumfovala nad favorizovanim Širokim Brijegom te tako pobjegla sa samog dna za koje je bila prikovana nakon uvodna četiri kola. Naredna prepreka Zmejeva je Leotar, a meč sa Polica i gledaoci pored malih ekrana moći će pogledati sutra od 17 sati.

“Meni je kao igraču direktan televizijski prijenos uvijek bio posebna inspiracija. Valjda će i mojim izabranicima. Leotar je također imao problema na startu sezone, ali i oni dolaze sebi što su potvrdili u Prijedoru gdje su remizirali sa favorizovanim domaćinom,” kaže Huseinbašić.

Na porvede su se u timu Zvijezde u posljednje vrijeme žalili Maksumić, Kuduzović, te prošlosedmični junak Secouba Diatta.

“Nećemo previše riskirati sa rovitim igračima. Na njima je da odluče mogu li ili ne mogu nastupiti. Samo spremni i zdravi igrači dolaze u obzir,” dodao je Huseinbašić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.