Kuduzović se nikom ne javlja

U Čeliku ne znaju gdje je lijevi bočni

Kuduzović se nikom ne javlja

A. Beganović

Jedan od najboljih igrača zeničkog Čelika u proljetnom dijelu proteklog prvenstva, Elmir Kuduzović, nije se pojavio na prozivci, a čelni ljudi crveno - crni tvrde da ne znaju zbog čega ovaj lijevi bočni nije stigao u Zenicu.

"Kuduzović ima ugovor sa Čelikom, koji je još uvijek aktuelan i doista mi nije jasno zbog čega se nije pojavio na pripremama", rekao je za SportSport.ba direktor Čelika, Nermin Šabić.

"U ponedjeljak smo ga zvali pet puta, no na naše telefonske pozive nije odgovarao. Ne znam o čemu on razmišlja, ali mogu reći da se sa Čelikom niko neće igrati, bar dok sam ja u klubu. On zna svoje obaveze i ukoliko se ne pojavi snosit će posljedice", dodao je Šabić.

Na kraju treba istaći da postoji mogućnost da Čelik umjesto na Pohorju ljetne pripreme odradi na Zlatiboru,  a bar što se tiče ovog pitanja, sve će se saznati krajem dana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti