Na pripremama Čelika na Zlatiboru

Kuduzović: Sretan sam što ću opet igrati pred Robijašima

E. Škorić

Čelikova odbrana od ovog ljeta ponovo je jača za Elmira Kuduzovića (27), koji se vratio u Zenicu nakon što je odigrao sezonu u Čeliku iz Nikšića.

U posjeti Čeliku na Zlatiboru, razgovarali smo s Kuduzovićem, nogometašem koji je ranije igrao za Željezničar, tuzlansku Slobodu, dva Čelika... I sada je u jednom od njih - onom zeničkom.

 

"Zasad ide sve po planu. Stigli su neki novi igrači, potrebno je malo vremena da se uigramo. Dobro se radi, šef je postavio neke ciljeve ispred nas i nadam se iskreno da ih možemo ispuniti", kazao je Kuduzović za SportSport.ba, dodavši:

 

"Bio sam prije godinu dana u Zenici. I prije sam izjavljivao da mi je želja da se vratim i ponovo igram pred Robijašima. Sretan sam zbog povratka u Čelik".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Šta nam je još Kuduzović rekao, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.