Kuijt pregovara oko produživanja ugovora

Kuijt pregovara oko produživanja ugovora

Dirk Kuijt, napadač Liverpoola, izjavio je kako pregovori oko produživanja novog ugovora dobro napreduju.

Kuijtov ugovor sa Redsima ističe na kraju sljedeće sezone, a Holanđanin je izrazio želju da ostane na Anfieldu. Po svemu sudeći, uskoro će potpisati novi ugovor.

"Imam ugovor još jednu sezonu. Imao sam neke razgovore sa čelnicima kluba i mogu vam reći da je sve pozitivno", rekao je Kuijz, dodavši:

"U Liverpoolu se osjećam kao kod kuće i ne želim nigdje ići. Imali smo teško razdoblje, ali sada se osjeti kako ide na bolje".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.