Kukavica: Pobjeda protiv Iskre je zlata vrijedna

Veznjak Podgrmeča

Kukavica: Pobjeda protiv Iskre je zlata vrijedna

Važnu pobjedu u borbi za opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH, ostvarili su nogometaši Podgrmeča trijumfom nad ekipom Iskre (2:0). 

Golovima Jurića i Rizvana, Sanjani su ubilježili nova tri boda i zauzeli 11. poziciju na tabeli, koja im obećava da će se i naredne sezone u Sanskom Mostu igrati prvoligaški nogomet.

„Utakmica protiv Iskre bila je jako teška, ali na svu sreću na kraju smo uspjeli pobijediti. Gostima smo nametnuli svoju igru, svaki igrač je dao maksimum i došli smo do zlata vrijedne pobjede“, kazao je za SportSport.ba veznjak Podgrmeča Amir Kukavica.

Kukavica koji nastupa za Podgrmeč kao posuđen igrač Rudar Prijedora, istakao je da vjeruje u opstanak Podgrmeča, iako ih do kraja prvenstva očekuje dosta neugodnih utakmica.

„Sa ovakvom ekipom koju sad imamo, mislim da opstanak neće doći u pitanje. To smo potvrdili u zadnja dva kola protiv Branitelja i Iskre, tako da sam optimističan po pitanju toga“, dodao je Kukavica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.