Kukavica: Radnički nema šta tražiti u Sanskom Mostu

Veznjak Podgrmeča

Kukavica: Radnički nema šta tražiti u Sanskom Mostu

Nogometaši Podgrmeča danas će na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu odmjeriti snage s Radničkim iz Lukavca koji također vodi borbu za očuvanje prvoligaškog statusa. 

Trener Podgrmeča Benjamin Ključanin u današnjem susretu neće moći računati na Jusovića, Krantića i Jurića, ali se u tim nakon povrede vratio mladi Kukavica koji je uvjeren u uspjeh svoje ekipe protiv Lukavčana. 

"Očekuje nas jako teška i grčevita utakmica u kojoj ćemo svi morati dati svoj maksimum. Dolazi nam dobra ekipa Radničkog, sa kojom ćemo se nadigravati, a ujedno veliki nam je plus to što igramo pred domaćom publikom. U posljednje vrijeme igramo vrlo dobro, tako da Radnički nema šta tražiti u Sanskom Mostu", kazao je Kukavica za SportSport.ba.

Ovaj 20-godišnji nogometaš za Podgrmeč nastupa kao posuđen igrač Rudar Prijedora, a u prethodnim mečevima za Sanjane se pokazao kao odlično pojačanje u borbi za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.