Kukić: Mnogo mi znači povjerenje trenera

Mladi napadač Borca

Kukić: Mnogo mi znači povjerenje trenera

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca krupnim koracima gaze ka jesenjoj tituli u prvenstvu, dok su iz Kupa Republike Srpske ispali jučer u četvrtfinalu od Leotara.

Kada je u pitanju igrački kadar crveno-plavih, svakako da se radi o mladim fudbalerima. Udarna igla ili napad, sastavljen je praktično od juniorskog pogona koji bilježi sjajne rezultate u prvenstvu. Jedan od najmlađi jeste i 18-godišnji Miloš Kukić.

"Zadovoljan sam dosadašnjom igrom. U dva meča postigao sam tri pogotka, što mi svakako znači mnogo na samopouzdanju iako sam dobijao priliku u posljednjih 30 minuta. Drago mi je što trener Trivunović ima povjerenje u mene", rekao je Kukić.

Naredni meč, Borac igra u subotu, kada gostuje Slogi u Doboju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi