Kukoč o raspadu Coma: Ja sam bio čovjek, a oni kreteni

Defanzivac Zrinjskog

Kukoč o raspadu Coma: Ja sam bio čovjek, a oni kreteni

Hrvatski fudbaler Tonći Kukoč u javnosti je poznat po stavu 'što na umu, to na drumu'. 

Pažnju javnosti defanzivac Zrinjskog je danas izazvao statusom koji je objavio na društvenoj mreži Facebook. Ovoga puta Kukoč se dotakao prethodnog kluba Coma koji je proglasio bankrot, a to je, iako je tamo proveo samo pet mjeseci, doživio vrlo emotivno. 

"Kad sam igrao ondje, bilo je problema, ali nikad nisam mislio da su toliko ozbiljni. U tih pet mjeseci samo smo dvaput vidjeli predsjednika, nije ga bilo briga ni za što. On, vlasnici, mogli su barem doći podržati nas 'Momci, uz vas smo!', ali ostali smo sami treneri i i igrači."

"Prva dva mjeseca nisam ni znao ko je predsjednik!? Nevjerojatno! Pa dok nisam igrao, otišao sam razgovarati s direktorom, a on mi kaže da moram razgovarati s predsjednikom!? Kunem se, mislio sam da je san. Pa ko me doveo, ti ili predsjednik?! Ko ti je dao dozvolu da radiš u fudbalu?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa sam ponovno došao i tražio svoj novac, rekao sam da su me roditelji učili da budem muškarac... i ja sam bio čovjek, a oni kreteni", stoji u dijelu Kukočevog izljeva ljutnje i bijesa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi