Kukoč potpisao za mađarski Honved

Donedavni fudbaler Zrinjskog

Kukoč potpisao za mađarski Honved

Tonći Kukoč, donedavni fudbaler aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog, potpisao je i zvanično za Honved.

U protekloj polusezoni Zrinjski nije računao na Kukočeve usluge, pa je razlaz između dvije strane bio neminovan, a hrvatskom fudbaleru nije dugo trebalo da pronađe novi angažman.

On će, kao što smo i najavili, svoju karijeru nastaviti u mađarskom prvoligašu Honvedu s kojim je danas zvanično potpisao ugovor na dvije i pol godine.

Kukoč je profesionalnu karijeru počeo u splitskom Hajduku u kojem je proveo četiri godine, ali u to vrijeme se nije naigrao i većinu vremena je provodio na posudbama. Van Hrvatske je, pored Zrinjskog, igrao još za CSKA iz Sofije, te Bresciju, Livorno i Como.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako je i user friendly sustavv. Zaa detaljne informacije provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi