Kulović izvršio prozivku, Olimpic startao sa pripremama

Vukovi žele opstanak

Kulović izvršio prozivku, Olimpic startao sa pripremama

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpica danas su startali sa pripremama za drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi.

Vukovi sa Otoke zvaničnu prozivku održali su u Sportskom centru Vistafon, a igračima se obratio šef stručnog štaba Faruk Kulović koji je pozdravio sve koje su se odazvali prozivci, te upoznao igrače sa početnim planom priprema.

Zbog velikih hladnoća Olimpic će za početak trenirati u ovom centru na umjetnoj travi, a na današnjoj prozivci bilo je prisutno 28 igrača.

Trener Kulović je istakao da se njegov time neće predavati u borbi za opstanak, te da je mišljenja da Olimpic ima relativno dobar igrački kadar, ali da su pojačanja svakako potrebna.

Prozivci se nije odazvao mladi bh. reprezenativac Rijad Kobiljar koji je dobio dopust od kluba, ali veliko je pitanje da li će ovaj nogometaš nositi dres Olimpica u drugom dijelu sezonu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpic će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem Radniku iz Bijeljine, a trenutno je tim sa Otoke na posljednjem mjestu tabele sa samo devet osvojenih bodova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi