Kuntić: Hvala svima na velikoj podršci

Trener Zvijezde se zahvalio navijačima

Kuntić: Hvala svima na velikoj podršci

Adnan Beganović

Šef stručnog štaba gradačačke Zvijezde, Zoran Kuntić, putem zvaničnog saopštenja zahvalio se navijačima ovog kluba, kao i svim građanima i građankama Gradačca na velikoj podršci koju je gradačački premijerligaš imao u proljetnom dijelu sezone.

"Po završetku sezone želio bih, ovim putem, da se zahvalim svim simpatizerima i navijačima NK Zvijezda-Gradačac na velikoj podršci našim igračima, koju ste pružali tokom proljetne polusezone. Vjerujem da su oni to i zaslužili svojim igrama, zalaganjem, ponašanjem na terenu i van njega i da su dostojno reprezentovali naš klub i grad Gradačac. Vrlo nam je važno da zbog daljeg prosperiteta kluba zaslužimo još veću vašu podršku.

Obavijestio bih vas da će ekipa biti na odmoru do 25.06.2012., kada počinjemo pripreme za narednu sezonu. Još bih skrenuo pažnju da se u nekim pisanim medijima grubo krši novinarska etika iznoseći mnogo neistina u vezi našeg kluba. Mi, kao klub ćemo reagovati na te nekorektnosti, a vi ćete biti informisani o dešavanjima po završetku sezone i tokom prelaznog roka, na sastanku koji će biti organizovan na početku priprema", naveo je Kuntić u saopštenju.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.