Kuntić: Primili smo gol u nezgodnom trenutku

Trener Kuntić nakon današnjeg poraza

Kuntić: Primili smo gol u nezgodnom trenutku

Gradačačka Zvijezda poražena je sa minimalnih 1:0 danas na gostovanju u Širokom Brijegu, a trener Zoran Kuntić je nakon ove utakmice dao svoju izjavu.

Kuntić je kazao kako je ovo ipak bila zaslužena pobjeda domaće ekipe, budući da njegovi izabranici nisu imali pravi odgovor nakon primljenog gola.

 

"Dobro smo ušli u susret, htjeli smo da pokažemo da se možemo nositi sa ekipama poput Širokog Brijega", rekao je Kuntić te je na kraju dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Primili smo gol u nezgodnom trenutku. U drugom poluvremenu se od šoka nismo oporavili i nismo ugrozili gol Širokog Brijega. Na kraju zaslužena pobjeda Širokog Brijega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti