Kuntić: U dobrom smo ritmu

Trener Zvijezde nakon remija na Pecari

Kuntić: U dobrom smo ritmu

Adnan Beganović

Pored GOŠK-a koji je na Koševu savladao Sarajevo, prijatno iznenađenje napravili su i fudbaleri Zvijezde iz Gradačca koji su na Pecari uzeli bod Širokom Brijegu (0:0).

"U Široki Brijeg smo došli sa respektom prema domaćinu, ali znali smo da možemo do povoljnog rezultata ukoliko pružimo svoj maksimum. Nedostajao nam je i kapiten Hamzić, koji ovoj momčadi mnogo znači", istakao je Zoran Kuntić, trener Zvijezde nakon remija na Pecari.

"Na otvaranju proljetnog dijela sezone smo napravili dobar rezultat protiv Leotara i on nam je dao krila. U dobrom smo ritmu, što smo pokazali i danas. Imali smo i neoliko prilika   i poluprilika, kao i Široki, no mreže su ostale netaknute. Bodom u duelu sa Širokim moram biti zadovoljan", dodao je Kuntić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.