Kuntić: Uz pomoć publike do nove pobjede

U Gradačcu optimistični

Kuntić: Uz pomoć publike do nove pobjede

Adnan Beganović

Pobjedom nad Borcem gradačačka Zvijezda učvrstila se u sredini tabele, a eventualnim današnjim trijumfom nad Slobodom bodovi iz Banja Luke još više bi dobili na značaju.

U okviru 25. kola Premijer lige na Banja Ilidži će snage odmjeriti Zvijezda i Sloboda, a trener gradačačkog premijerligaša, Zoran Kuntić, vjeruje da će njegovi izabranici doći do nove pobjedee.

"Eventualnom pobjedom nad Slobodom osigurali bismo ostanak u društvu najboljih bh. klubova. Naša jedina želja je što prije osigurati premijerligaški status i potvrditi tri boda iz Banja Luke. Sloboda je u krizi, ali isto tako je momčad koja zna iznenaditi, kao u duelu sa Zrinjskim kada je sa dva igrača manje stigla do pobjede", uoči susreta je istakao trener Zvijezde Zoran Kuntić.

"U duelu sa Željezničarem, koji je realno najbolja bh. momčad, Sloboda je pretrpjela poraz tako da danas u Gradačcu nema mnogo izbora. Najvjerovatnije će Tuzlaci igrati na pobjedu, no uz pomoć publike vjerujem da možemo slaviti", dodao je trener Zvijezde.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.