Kuntić: Zaslužena pobjeda, hvala navijačima za podršku

Zvijezda konačno slavila

Kuntić: Zaslužena pobjeda, hvala navijačima za podršku

Edmir Škorić

Nakon četiri vezana poraza, nogometaši Zvijezde danas su na Banja Ilidži konačno osjetili slast pobjede. S 2:0 su bili bolji od Zrinjskog, koji je bio u seriji od tri vezane pobjede.

Zvijezda je povela u 38. minuti golom Srđana Savića, da bi u finišu autogol bh. reprezentativca Tonija Markića otklonio sve sumnje u pobjedu domaćina.

 

"Zahvalio bi se domaćinu na korektnom prijemu, domaćinu na zasluženoj pobjedi. Nismo iskoristili svoje prigode, oni su svoje iskoristili i to je to. Nakon reprezentativne pauze ćemo posložiti ove stvari", rekao je trener Zrinjskog Perić.

 

"Bila je teška utakmica, ali mislim zaslužena pobjeda. Uspjeli smo prvo poluvrijeme da riješimo jednim golom, a u drugom djelovalo je kao da smo se uplašili pobjede. Zrinjski nije napravio neke veće šanse i na kraju je taj autogol odlučio i riješio sve dileme. Čestitam igračima na požrtovanju, zahvaljujem se i navijačima", izjavio je trener Zvijezde Zoran Kuntić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Poslije pauze nas čekaju dvije teške utakmice. Imamo nove igrače koji se još nisu uklopili. Trudit ćemo se da se iz Bijeljine vraitm osa nova tri boda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.