Kuranyi dogovorio prelazak u Juventus?

Prema tvrdnjama talijanskih medija

Kuranyi dogovorio prelazak u Juventus?

Edmir Škorić

Ako je vjerovati natpisima talijanskih medija, njemački napadač Kevin Kurany će u narednoj sezoni nositi dres Juventusa iz Torina.

Kuranyjev ugovor ističe krajem ove sezone, te se čini kako ga Schalkeov napadač ne planira produžiti. Pojedini ugledni talijanski mediji ističu kako je došlo do dogovora između Kuranyja i torinskog Juventusa, pa će Nijemac kao slobodan igrač početkom naredne sezone preći u redove Stare dame.

Podsjetimo, Kuranyi je u Schalke stigao 2005. godine iz Stuttgarta, a ove sezone je vlasnih dvanaest bundesligaških pogodaka te je drugi strijelac lige.

Ova vijest nije potvrđena niti od strane Kuranyja, niti od strane Juventusa, kao ni  Schalkea. U narednim danima ćemo sigurno znati više o ovom "slučaju".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti