Kušljić i Dragić se vraćaju u tim Rudara
Boris Gavran imaće više igača na raspolaganju

Kušljić i Dragić se vraćaju u tim Rudara

D. Banović

U utakmici protiv Slavije ekipa Rudar Prijedora će biti jača za defanzivca Dalibora Dragića i napadača Gorana Kušljića, koji su zbog povreda propustili start ove sezone.

S druge strane trener Boris Gavran ponovo neće imati na raspolaganju sve igrače, jer u Lukavici zbog tri žuta kartona neće biti Aleksandra Kikića.

"Reprezentativnu pauzu smo iskoristili kako bi osvježili momčad uoči narednih utakmica. Nekoliko igrača koji su imali lakše povrede uspjeli su da se oprave i sad odmorni i sa dosta optimizma dočekujemo gostovanje Slaviji-" kazao je trener Boris Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.