Novi predsjednik FK Borac

Kusturić: Znamo kako spasiti Borac

Na vanrednoj izbornoj sjednici Skupštine FK Borac donesena je odluka da novi predsjednik ovog kluba postane Dejan Kusturić.

On će na poziciji prvog čovjeka Borca naslijediti Draška Ilića, koji je prije nekoliko mjeseci podnio ostavku. 

Novoizabrani predsjednik Borca Dejan Kusturić izjavio je da će sa ekipom oko sebe ići ka što bržem rješavanju problema u klubu, te da će kao čovjek koji je rođen i odrastao u ovom gradu dati sve da crveno-plavi ponovo stanu na noge. 

"Rođeni sam Banjalučanin i odrastao sam ovdje, pa mi neki poseban motiv i nije bio potreban. Borac je u teškoj finansijskoj situaciji, ima mnoštvo nagomilanih dugova i loše je pozicioniran na tabeli. Čak se doveo i u situaciju da nema kandidata. Svoju odluku nisam donio preko noći, program spasavanja kluba je napravljen i mi smo optimisti da se da taj dio može adekvatno uraditi"", rekao je Dejan Kusturić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi predsjednik FK Borac je dodao i to da je osnovni cilj kluba iz Banjaluke izboriti opstanak u Premijer ligi, pročitao je imena svojih pomoćnika a pozvao je i medije da podrže njegov projekat.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi