Kuszczak: Želim biti jedinica Uniteda

Kuszczak: Želim biti jedinica Uniteda

Golman Manchester Uniteda, Tomasz Kuszczak se nada kako ove sezone može pokazati da ima potencijala da naslijedi Edwina van der Saara na golu Crvenih đavola.

39-godišnji Van der Saar je prvi izbor Sira Alexa Fergusona, ali mu ugovor ističe sljedećeg ljeta i smatra se kako mu je ovo posljednja sezona na Old Traffordu.

28-godišnji Poljak očekuje da će ove sezone pokazati da može zamijeniti Van der Saara, kada Holanđanin završi karijeru.

''Nadam se da će ovo biti velika sezona za mene. Moj izazov je jednostavan, želim biti prvi golman kada Edwin završi karijeru'', rekao je Kuszczak, te dodao:

''Nije lako sjediti na klupi. Imam mnogo ambicija i želim da napradujem kao igrač. Manchester United je veliki klub i vjerujem da u njemu mogu igrati još mnogo godina.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti