Kutak za sporni trenutak: Penal ili ne za Slobodu?

Šta će rei Komisija za suđenje?

Kutak za sporni trenutak: Penal ili ne za Slobodu?

Edmir Škorić

Do kraja prvenstva ostala su još četiri kola, a u posljednjih nekoliko kola svjedoci smo sve više pogrešaka od strane sudija što je rezultiralo i sa nekoliko suspenzija.

Upravo zbog toga SportSport.ba je uveo rubriku "Kutak za sporni trenutak", u kojoj svako kolo ili iz Kup susreta donosimo po jednu diskutabilnu situaciju s premijerligaških terena u BiH.

Jedna od takvih desila se danas u Tuzli gdje su domaći fudbaleri nakon duela Ordagića i Bogičevića smatrali da je glavni sudija susreta trebao pokazati na bijelu tačku, a svakako će biti zanimljivo vidjeti i šta će za ovu spornu situaciju reći Komisija za suđenje.

U video prilogu pogledajte tu situaciju i sami procijenite da li je glavni sudija susreta donio ispravnu odluku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


FK Sloboda - FK Željezničar / Sporna situacija by clipsbh
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi