Kuyt se vraća u Feyenoord?

Kuyt se vraća u Feyenoord?

Edmir Škorić

Bude li prekobrojan u Liverpoolu, iskusni 31-godišnji holandski reprezentativac Dirk Kuyt spreman je na odlazak.

Prema izvještajima otočkih medija, Kuyt je "višak" na Anfieldu i sve više se spominje njegov odlazak iz Liverpoola ovog ljeta.

"Postoji dosta ponuda, pretežno itaijanskih klubova, no Kuyt se ipak nada da će zaživjeti opcija o ostanku u Liverpoolu",  rekao je njegov menadžer Rob Jansen, koji je još dodao:

"Ne budemo li se, pak, mogli dogovoriti s Liverpoolom, onda imamo spremnu drugu opciju. Povratak u Feyenoord je sasvim realan, pogotovo jer to Feyenoord želi. Određene smo pregovore već obavili, ali i Dirk je spreman na to".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.