Kuyt žali za Benitezom

Kuyt žali za Benitezom

Edmir Škorić

Odlaskom Rafaela Beniteza u Inter nije zadovoljan Dirk Kuyt, holandski reprezentativac koji žali za španjolskim stručnjakom.

"Bio sam tužan nakon vijesti o Benitezovom odlasku iz kluba. Pa on me je i doveo na Anfield. Mislim da je veliki trener, osvojio je Ligu prvaka i puno je toga dobroga napravio za Liverpool. Želio bih mu se javno zahvaliti što me doveo u klub i učinio igračem kakav sam danas", kazao je Kuyt za NOTW.

Kuyt se dotakao i špekulacija o odlasku Stevena Gerrarda. Kapiten Liverpoola na meti je madridskog Reala, Intera...

"Uh, ne bih volio da Stevie ode iz kluba. Svi na Anfieldu žele njegov ostanak. On je naš kapetan i tako važan igrač, a njegovo srce kuca za Liverpool. U pitanju bi morao biti vrlo jak klub ili vrlo moćna ponuda koja bi ga mogla motivirali na odlazak. Ne znam što će se dogoditi. Sve ovisi o Gerrardu i klubu. Razgovarali jesmo prije prvih utakmica na Mundijalu, ali samo o tome, poželjeli smo sreću jedan drugome, a ne o klupskoj budućnosti", dodaje on.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.