Kuže: BiH je zasluženo slavila

Selektor Albanije nakon susreta

Kuže: BiH je zasluženo slavila

Odmah nakon večerašnjeg susreta na Bilinom polju selektor albanskog nacionalnog tima, Josip Kuže rekao je da je Bosna i Hercegovina zasluženo slavila.

"U jednoj lošoj fudbalskoj predstavi Bosna i Hercegovina je zasluženo slavila. Bh. igrači su umorni, ali moji igrači nisu u dobroj formi i to nismo uspjeli kazniti", rekao je Kuže i dodao:

"Nadao sam se da ćemo iz kontranapada napraviti nešto, ali nismo u tome uspjeli. Mislim da je BiH sada u najboljoj poziciji u borbi za drugo mjesto. BiH ima kvaliteniju momčad od Bjelorusa i u dvije utakmice po mom mišljenju prednost je na Strani bh. tima. Međutim, neće biti lako", dodao je Kuže.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.