Kuže se vratio u Zagreb

Albanski selektor se uspješno oporavlja

Kuže se vratio u Zagreb

Edmir Škorić

Albanski selektor Josip Kuže (58) napustio je Američku bolnicu u Tirani, te otputovao u Zagreb.

Podsjećamo, hrvatski stručnjak je 30. septembra doživio moždani udar, te se nagovještavao oporavak od čak tri mjeseca, no on se sada već polako oporavlja, pa je dobio dozvolu za odlazak u Zagreb gdje će i dalje biti pod nadzorom liječnika.

Nije poznato hoće li Kuže nastaviti posao na klupi albanske reprezentacije koja je, predvođena njegovim zamjenikom Džemalom Mustedanagićem, u petak remizirala sa našom selekcijom (1:1) u okviru 3. kola grupe D kvalifikacija za odlazak na EP 2012. u Poljsku i Ukrajinu.

Kužeova reprezentacija je trenutno u vrhu grupe D nakon tri odigrana kola. Albanija je u prvom kolu remizirala kod Rumunije (1:1), a potom na domaćem terenu savladala Luksemburg (1:0). Naredni ispit je u utorak, a protivnik je Bjelorusija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.