Kuzmanović: Napravio sam sranje

Srbija nakon poraza od Gane

Kuzmanović: Napravio sam sranje

Srbija je protiv Gane odigrala ispod svih očekivanja, te je poražena sa minimalnih 1:0, nakon penala kojeg je skrivio Zdravko Kuzmanović.

Kuzmanović je sasvim nepotrebno igrao rukom u svom kaznenom prostoru, te je sudija odmah pokazao na bijelu tačku, a siguran izvođač za pobjedu Gane bio je Gyan.

Nakon susreta, vidno razočarani vezni igrač Stuttgarta i reprezentacije Srbije nije se mogao suzdržati.

"Napravio sam sranje", izjavio je Kuzmanović.

"Ova utakmica je već za nama. Izvućemo zaključke, a već se spremamo za Njemačku. Ovaj će nam poraz nametnuti drugačije razmišljanje jer u preostalim utakmicama moramo osvojiti bodove", poručio je selektor Srbije Radomir Antić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.