Kvaratskhelia u fenomenalnom transferu seli u Englesku?

Niko se nije mogao nadati ovome

Kvaratskhelia u fenomenalnom transferu seli u Englesku?

Esmer Oštraković

Čini se da će Napoli morati dobro razmisliti šta žele uraditi u narednom periodu jer je Newcastle itekako zagrizao za dovođenje Khviche Kvaratskhelie.

Naime, čelnici Newcastlea poslali su prvu zvaničnu ponudu za fudbalera Napolija, a ona iznosi čak 82 miliona funti.

Ukoliko Napoli pristane da proda svog fudbalera u Newcastle jasno je da će biti oboren klupski rekord kada je riječ o Newcastleu.

Sjajnim igrama ovaj fudbaler je privukao pažnju mnogih klubova, a Newcastle je odlučio da pošalje konkretnu ponudu za njega.

Ipak, kako prenose italijanski mediji, Napoli bi želio da zadrži ovog fudbalera barem na još jednu sezonu, ali pitanje je da li će to uraditi ukoliko stigne prava ponuda.

Iz Newcastlea smatraju da je prava ponuda upravo tih 82 miliona funti koje su poslali, te se nadaju da neće dobiti odbijenicu.

Ovaj sjajni fudbaler ima još četiri godine ugovora sa Napolije, a u klub je stigao prošlog ljeta iz Dinamo Batumija.

Napoli će sasvim sigurni prodati jednog od glavnih igrača iz odbrane, a to je Kim u Bayern i to za 43 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane, brojni klubovi su se raspitivali za prvu zvijezdu ovog kluba, a to je naravno napadač Victor Osimhen.

Ipak, cijena od 170 miliona funti koju je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis postavio za njega odbila je veliki broj timova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi