Kvesić i Nyema biće spremni za Travnik

Uprkos lakšim povredama

Kvesić i Nyema biće spremni za Travnik

Adnan Beganović

U okviru 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Željezničara gostovat će u Travniku, a menadžer Plavih u ovom duelu najvjerovatnije će moći računati i na lakše povrijeđene Patricka Nyemu i Josipa Kvesića.

Naime, liberijski internacionalac ima manjih problema sa povredom nožnog zgloba, pa je u ponedjeljak i utorak trenirao odvojeno od ekipe, no jutros je odradio trening punim intenzitetom.

S druge strane, Kvesića zateže zadnja loža, pa radi smanjenim intenzitetom, no menadžer Plavih uvjeren je da će oba fudbalera biti spreman za duel sa Travnikom.

"Kvesić i Nyema su lakše povrijeđeni, no nije ništa alarmantno. Nyema je jutros odradio trening, dok je Kvesić trenirao smanjenim intenzitettom, no mislim da će biti spremni za duel na Piroti", za SportSport.ba je rekao Amar Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.