Kvesić: Momci su me odlično primili
Kvesić, Mujdža i Bešić na jutrošnjem treningu

Novo ime na spisku sleketora Safeta Sušića

Kvesić: Momci su me odlično primili

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je odradila prvi trening u okviru priprema za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku 2016. godine. 

Prvi put među najboljim fudbalerima naše reprezentacije našao se i fudbaler sarajevskog Željezničara, Josip Kvesić. Lijevi bočni ekipe sa Grbavice istakao je kako je odlično primljen u nacionalnom timu. 

"Prvi utisci sa okupljanja su fenomenalni, momci su me primili na sjajan način. Očekujem da u naredne dvije utakmice osvojimo što više bodova.  Nadam se pobjedama, pogotovo u prvoj utakmici u Kardifu.  Poslije nam dolazi Belgija koja je dosta kvalitetniji tim od Velsa, ali i protiv njih idemo na tri boda," rekao je Josip Kvesić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.