Kvesić: Nisam imao kontakte sa Olimpicom
Kvesić i Hasanović

Ipak nije pojačao Vukove kako je bilo najavljeno

Kvesić: Nisam imao kontakte sa Olimpicom

Svi mediji u Bosni i Hercegovini prenijeli su vijest da je Jospi Kvesić potpisao za Olimpic. No, lijevi bek Varteksa u razgovoru za naš portal istakao je kako uopće nije imao kontakte sa sarajevskom ekipom.

Naime, informacija da je Josip Kvesić novo pojačanje Olimpica prvo se pojavila na stranici sarajevske momčadi što su poslije prenijeli svi mediji.

Ipak, 20-godišnji defanzivac je još uvijek u Varteksu i nije imao nikakve kontakte sa najmlađim premijerligašem.

"Ne znam odakle ta informacija da sam u Olimpicu. Preko menadžera sam saznao da postoji interes Olimpica, ali nije bilo ništa. Niko me nije zvao, nit je bilo nikakvih pregovora. U Varteksu sam i tu namjeravam ostati", rekao je Kvesić za SportSport.ba.

Isti slučaj je i sa 20-godišnjim veznjakom mostarskog Veleža, Eldarom Hasanovićem, koji je također najavljen kao novo pojačanje Olimpica

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.