Kvesić: Očekujem tešku utakmicu, ali i naš prolaz

Fudbaler Željezničara pred susret sa Olimpicom

Kvesić: Očekujem tešku utakmicu, ali i naš prolaz

Adnan Beganović

Pored stratega Plavih, Amara Osima, prisutnim novinarima na današnjoj press konferenciji se obratio i mladi fudbaler Željezničara, Josip Kvesić.

"Očekujem tešku utakmicu, Olimpic je dosta dobra momčad sa nekoliko kvalitetnih pojedinaca i nikada sa njima nismo lako izlazili na kraj. Pred nama je sasvim sigurno veoma zahtjevan susret i sve naše misli moraju biti usmjerene ka Olimpicu, a nikako ka Širokom Brijegu," istakao je fudbaler Željezničara i dodao.

 

"Naš cilj je što ranije postići pogodak i tako odlučiti pitanje učesnika u polufinalu. Svi smo svjesni šta nam ovaj susret predstavlja i siguran sam da ćemo dati sve od sebe na terenu, te da ćemo se na kraju zajedno radovati sa našim navijačima. Do kraja jesenjeg dijela sezone ostala su još dva susreta i moramo ih okončati na najbolji mogući način. Ukoliko prođemo u polufinale Kupa i pobijedimo Široki Brijeg, onda možemo reći da je jesenji dio sezone, za nas bio dosta uspješan. Istina, igre nisu na visokom nivou, ali na kraju krajeva samo se rezultat pamti."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.