Kvesić: Operativni zahvat je prošao u najboljem redu

Kvesić sinoć operisan

Kvesić: Operativni zahvat je prošao u najboljem redu

Adnan Beganović

Potencijalni bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Željezničara, Josip Kvesić, sinoć je podvrgnut operativnom zahvatu zadnjih križnih ligamenata.

Početkom februara na pripremama FK Željezničar, odnosno tokom prijateljskog susreta sa Istrom, Kvesić je povrijedio ligamente koljena, a sinoć je podvrgnut operativnom zahvatu kojeg je izveo poznati hrvatski doktor Boris Nemec.

Operativni zahvat je prošao dobro, a to je za SportSport.ba potvrdio i sam Kvesić.

"Operativni zahvat je prošao dosta dobro. Doktor Nemec mi je operisao samo zadnje križne ligamente jer su prednji sami zarasli", za SportSport.ba ističe Kvesić.

"Dobro se osjećam, sada slijedi jedan period mirovanja, a zatim rehabilitacija. Uvjeren sam da će sve biti dobro, te da ću se na teren vratiti bolji nego prije", dodao je lijevi bočni aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.