Kvesić: Ponosan sam, opravdat ću ukazano povjerenje

Mladi fudbaler Željezničara u A selekciji

Kvesić: Ponosan sam, opravdat ću ukazano povjerenje

Adnan Beganović

Mladi fudbaler Željezničara, Josip Kvesić, u prijateljskom susretu sa Slovenijom najvjerovatnije će debitovati za naš nacionalni tim.

Naime, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić, potvrdio je za naš portal da je uputio poziv Kvesiću, kojeg smo odmah kontaktirali.

"Šta da vam kažem. Presretan sam. Zahvalio bih se selektoru na pozivu i na tome što me pratio tokom prošle sezone. Ponosan sam i daću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje. Velika je čast igrati sa tako kvalitetnim fudbalerima. Ovaj poziv mi mnogo znači, a sada je sve na meni. Siguran sam da ću iskoristiti priliku, daću svoj maksimum koliko god igrao, minut ili mnogo više", istakao je Kvesić za naš portal.

Plavi se već par dana nalaze na pripremama u Međugorju.

"Dobro radimo, nema povreda i u ovom dijelu priprema to je najbitnije. Dobro ćemo se spremiti jer nas u nastavku sezone očekuje mnogo iskušenja. Želimo odbraniti dvostruku krunu i uvjeren sam da ćemo u tome i uspjeti", zaključio je Kvesić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.