Kvesić: Povreda nije strašna, biće sve u redu

Napustio teren prije kraja

Kvesić: Povreda nije strašna, biće sve u redu

Fudbaler Željezničara Josip Kvesić, susret u Mostaru zbog povrede je okončao nešto ranije, jer je morao napustiti teren zbog povrede.

Mladi reprezentativac BiH i jedan od najboljih fudbalera Plavih ove sezone, osjetio je bol u zadnjoj loži pa je napustio 15-tak minuta prije kraja:

 

''Pred kraj utakmice osjetio sam bol u zadnjoj loži pa smo procijenili da je bolje da preselim na klupu. Povreda nije strašna, biće sve uredu. Očekujem da ću zaigrati protiv Borca'', kazao je Josip Kvesić za fkzeljeznicar.com po završetku utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Kvesić je ove sezone oduševio vrlo dobim nastupima i jedan je od najzaslužnijih za sjajne rezultate Željezničara posljednjih mjeseci. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.