Debitant u bh. reprezentaciji

Kvesić: Spreman sam, odužit ću se ako dobijem priliku

Edmir Škorić

Debitant u bh. reprezentaciji je odbrambeni igrač Željezničara Josip Kvesić.

Kvesić je dobio poziv umjesto Sejada Salihovića za kvalifikacijske utakmice protiv Velsa u petak, odnosno Belgije tri dana kasnije. 

“Predivno se osjećam, prvi put sam ovdje - u reprezentaciji i nadam se da će sve proći onako kako smo zamislili, a to su dvije pobjede”, kazao je Kvesić, dodavši:

“Pročitao sam da su Bičakčić i Zakarić otpali. Falit će nam, ali imamo opet dosta kvalitetnih igrača koji ih mogu zamijeniti”.

“Spreman sam i ako me selektor stavi u postavu, naravno da ću uraditi sve da se odužim”, dodao je defanzivac Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.