Kvesić: Ukoliko ne odem, potpisujem novi ugovor sa Željom

Želi ga Hajduk

Kvesić: Ukoliko ne odem, potpisujem novi ugovor sa Željom

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme mnogo se govori o nogometnoj budućnosti bh. reprezentativca Josipa Kvesića, kojem za pola godine ističe ugovor sa Željom.

Za njegove usluge zainteresovano je nekoliko klubova, među kojima i Hajduk. Međutim, Hajduk u ovom trenutku nema dovoljno novca za obeštećenje, a u razgovoru za SportSport.ba Kvesić je istakao da će produžiti ugovor sa Željom ukoliko se u januarskom prijelaznom roku ne dogodi njegov transfer.

"Počastvovan sam intersovanjem klubova za moje usluge. Obavio sam neke razgovore sa Osimom i mogu reći da ću, ukoliko se ne dogodi transfer ove zime, potpisati novi ugovor sa Željezničarom". rekao nam je Kvesić, dodavši:

"Mislim da ne bi bilo ni korektno da čekam da mi završi ugovor. Meni je Željezničar mnogo toga dao u karijeri, a i ja se nadam ispunio očekivanja, kako čelnika kluba, tako i navijača. Sve u svemu, još uvijek ništa nema konkretno što se tiče mog odlaska. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati, no najvjerovatnije ću potpisati novi ugovor sa Željom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.