"Lucas me zvao u Bayern, a u fudbalu se nikad ne zna"
Foto - EPA

Kylian Mbappe o odlasku iz PSG-a

"Lucas me zvao u Bayern, a u fudbalu se nikad ne zna"

M. Šljivak

Kylian Mbappe je bez ikakve dileme trenutno jedan od najboljih fudbalera svijeta.

Čudesni Francuz već godinama igra sjajno, a iako ima ogroman ugovor u PSG-u, konstantno se povezuje sa drugim klubovima.

Evropski mediji, pogotovo oni u Španiji, konstantno Mbappea povezuju sa prelaskom u Real Madrid, ali iz PSG-a tvrde da nema nikakve šanse da on ode iz kluba.

Mbappe je otkrio i kako bi ga mnogi saigrači iz reprezentacije vidjeli sa njima u klubu, a jedan od njih je fudbaler Bayerna Lucas Hernandez.

"Lucas Hernandez mi je rekao da bih trebao doći u Bayern. U fudbalu se nikad ne zna šta će se dogoditi, ali ja sam trenutno sretan tu gdje sam", rekao je Mbappe.

Bayern je klub koji međutim ne izdvaja ogromne cifre za transfere, pogotovo u doba krize i zaista je mala vjerovatnost da bi Mbappe mogao završiti u Minhenu.

Oglasi

"Nikada ga nećemo prodati ili pustiti da ode besplatno"

Kylian Mbappe je veoma skupa investicija za sve koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima.

Predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi jasno je poručio da Mbappe uopšte nije na prodaju.

"Da budem jasan. Kliyan Mbappe će nastaviti da igra za PSG i nikada ga nećemo prodati i on nikada neće klub napustiti kao slobodan igrač. To je nemoguće", rekao je Al Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je u PSG stigao na ljeto 2017. godine iz Monaca za čak 145 miliona eura i pokazao se kao odlično pojačanje.

Ovaj 22-godišnji napadač u dresu Parižana je do sada odigrao 171 utakmicu i zabio je čak 132 utakmice i upisao je 61 asistenciju.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi