Mbappe potopio Barcelonu, pa govorio o svojoj budućnosti: "Bilo bi glupo..."

Za sada je sretan u Parizu

Mbappe potopio Barcelonu, pa govorio o svojoj budućnosti: "Bilo bi glupo..."

Edmir Škorić

Kylian Mbappe je bio briljantan večeras na Camp Nou i sa tri je gola PSG-u donio veliku pobjedu protiv Barcelone (4:1) u prvom okršaju osmine finala Lige prvaka.

Mbappe je bio nezaustavljiv za odbranu Barcelone, a s obzirom da se odavno povezuje s Real Madridom, novinare je nakon meča zanimalo hoće li Francuz napustiti PSG na kraju sezone.

"Dres PSG-a je drag mom srcu. Moja budućnost? Bilo bi glupo odlučivati o svojoj budućnosti na jednom meču. Istina je da se radi o dugoročnom promišljanju. Oduvijek sam govorio da sam ovdje sretan", bio je zagonetan Mbappe.

Ono što je sigurno, ako ovako nastavi, njegova cijena će samo da raste i na ljeto bi u nekom rekordnom transferu mogao napustiti grad svjetlosti.

Top Komentari

user1571956549
Pa lik i nabija cijenu, pametno razmislja uz sav igracki kvalitet koji posjeduje... Mesi i ronaldo u penziju.... Mladji preuzimaju polako ali sigurno primat....
7 0
user1571956549
Molio bi Sabita da ga oglaba pre komentara hehehe
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti