Na Sardiniji nastala fotografija Mbappea koja po mnogima rješava sve dileme

Da li je sve gotovo?

Na Sardiniji nastala fotografija Mbappea koja po mnogima rješava sve dileme

Edmir Škorić

Dok se nastavljaju nagađanja o budućnosti francuskog superstara Kyliana Mbappea, objavljena je fotografija sa Sardinije na kojoj se 24-godišnji napadač nalazi u društvu možda i novog saigrača?

Nogometaši Real Madrida dobili su odmor od tren era Carla Ancelottija nakon povratka s predsezonske turneje po SAD-u.

A, iskoristivši godišnji odmor, Rodrygo je navodno odletio u Italiju, gdje je i Mbappe na odmoru. I dogodilo se da su dva igrača naletjela jedan na drugog, a krilni igrač Real Madrida podijelio je njihovu zajedničku sliku na svom Instagramu.

Rodrygo je još u junu hvalio Mbappea i poželio ga za saigrača, a evidentno je da se napadač PSG-a sve više druži sa igračima kraljevskog kluba, pa mnogi vjeruju da je na korak od potpisa za slavni tim iz španske prijestolnice.

“On je fenomen, jedan od najboljih igrača na svijetu. Trenutno nam treba igrač na toj poziciji, što prije, to bolje. Uzbuđen sam što Mbappe dolazi, ali on ima ugovor, u Parizu je i moramo ga poštovati," rekao je Rodrygo u junu.

Oglasi

"Nemam nikakvih informacija, moramo pričekati i vidjeti. Naravno, nadam se da će Mbappe doći jer će nam puno pomoći. On je prava zvijezda, ali mi stvarno ne znamo ništa", rekao je dalje u intervjuu prošlog mjeseca.

Hoće li Mbappe u Real?

Real Madrid igra igru čekanja što se tiče potrage za Mbappeom jer žele prisiliti PSG da smanji njegovu naknadu za transfer.

Kao takvi, još uvijek nisu poduzeli nikakav potez da potpišu ugovor s 24-godišnjakom, dok sam igrač i dalje inzistira na tome da želi istjerati ugovor do kraja i otići besplatno sljedeće sezone.

Za sada je PSG odlučio ne uključiti Mbappea u momčad za otvaranje sezone sljedeće sedmice, jer su ga već izbacili s predsezonske turneje. Ne promijeni li stav, bivši osvajač Svjetskog prvenstva mogao bi biti protjeran na tribine cijelu sezonu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuz se povezivao i sa Chelseajem, Manchester Unitedom, Barcelonom, a najveću ponudu dobili su on i PSG od saudijskog Al Hilala, no igrač nije želio da napušta Evropu. On uporno čeka Real, samo je pitanje kada će se to dogoditi i na koji način će tamo završiti - uz odštetu ili kao slobodan.

Ova situacija Parižane dovodi do ludila, ali prosto su nemoćni i nalaze se u potpuno nezavidnom položaju dok čekaju da se sve ovo završi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Joe17
Ma jok nece u Real, onda ce u barcu hahahahahhaahahahahahahahaa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi