Kyrgiakos žali zbog Subotićeve ozljede

Kyrgiakos žali zbog Subotićeve ozljede

Defanzivac Wolfsburga, Sotirios Kyrgiakos, se izvinio zbog ozljeđivanja Nevena Subotića, u subotnjoj utakmici Bundeslige.

"Jako mi je žao zbog teške ozljede Nevena Subotića. Nadam se da će se što prije vratiti na fudbalske terene. To je bio nesretan slučaj, jer ga nisam vidio i trčao sam u nazad, sa željom da dođem do lopte.", rekao je grčki reprezentativac i igrač Wolfsburga, Sotirios Kyrgiakos.

Podsjetimo, do ove povrede je došlo u subotnjoj utakmici Bundeslige, kada je Subotićev Dortmund dočekao ekipu Wolfsburga. Prilikom jednog vazdušnog duela, Kyrgiakos je udario Subotića laktom u glavu, te ga teže povrijedio. Srbijanski reprezentativac je uspješno operisan, a u gornju vilicu su mu umetnuta tri implanta. Očekuje se da će biti 6 sedmica izvan pogona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.