LA Galaxy traži Ronaldinha za Beckhama
David Beckham

Moguća razmijena...

LA Galaxy traži Ronaldinha za Beckhama

Adnan Beganović

Pregovori oko Davida Backhama na relaciji LA Galaxy – Milano nastavljeni su danas. Novost je uvlačenje i brazilskog asa, Ronaldinha, u razgovore. 

Naime, američki klub je tražio 15 miliona funti odštete za engleskog reprezentativca, dok je Milan bio spreman dati 6,7 miliona funti, i tada se činilo da su pregovori propali.

Ipak, u novoj rundi pregovora pojavila se mogučnost drugačijeg načina poslovanja, odnosno iz LA Galaxyija su spremni dati Backhama Milanu, ukoliko bi klub sa San Sira u Los Angeles poslao Ronaldinha.

Iako trener Milana, Carlo Anceloti, sve češće ostavlja Brazilca van kadra prve ekipe, male su mogučnosti da Brazilac pristane na ovu razmjenu, jer najvjerovatnije da bi u slučaju odlaska u SAD, Ronaldinho izgubio mjesto u reprezentaciji Brazila, što njemu sigurno ne odgovara.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.